• Home
  • /Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Maj 2018

Kunder hos FRYDENBORGLEJREN

Som dataansvarlig udlejer ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om (de registrerede), informationer om vores databehandlinger og registreredes rettigheder.
I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om vores nuværende samt nye kunder.

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.frydenborglejren.dk

FRYDENBORGLEJREN ejes og drives af SCT. GEORGS GILDERNE i KOLDING, Fynsvej 73, DK-6000 Kolding; CVR-nummer 34664390.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

For at kunne booke Frydenborglejren, har vi behov for følgende kontaktoplysninger: Firma; navn; adresse; telefonnummer; e-mailadresse; evt. EAN-nummer.

Hvem deler vi dine data med

Kontaktoplysningerne anvendes tillige i regnskabsprogrammet e-conomic for oprettelse af fakturaer.

Lejekontrakten samt Aflæsningsbilag sendes, som en PDF-fil, til rengøringsselskabet KS-Rengøring, Stenderupvej 65, Agtrup, 6091 Bjert, CVR-nummer 29472874, som er tilsynsførende og hyret til at foretage slutrengøring af Frydenborglejren.

Hvor længe vi gemmer dine data

Kontaktoplysningerne bliver gemt fra bookingtidspunktet og slettes efter opholdet er tilendebragt og forbrugsafregningen er betalt.

Der forefindes ikke et kundekartotek. For hver ny booking oprettes kunden, under et nyt bookingnummer.

Fakturaoplysningerne bliver bevaret i henhold til bestemmelser i Regnskabslovgivningen.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har en række rettigheder efter Persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:

  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget
  • Retten til at få egne personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelse, herunder profilering
  • Retten til at flytte egne personoplysninger (dataportabilitet)

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod behandling af data, ved at henvende dig til nedenfor nævnte dataansvarlig under Din kontaktinformation.

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. www.datatilsynet.dk

Hvor sender vi dine data

Vi videregiver ikke personoplysninger til virksomheder til markedsføring.

Din kontaktinformation

SCT. GEORGS GILDERNE i KOLDING, Stadsgildet
Fynsvej 73
Dk-6000 Kolding
Att.: Dataansvarlig
dataansvarlig@sctgeorgsgilderne.dk

 

Cookies

En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på din computer, for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren, næste gang du besøger websitet. En cookie er ikke et program og indeholder ikke en virus.

Vi anvender primært cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du bevæger dig rundt på websitet. Vi bruger også cookies til at føre statistik over trafikken på websitet.

Al data, vi opsamler, er altid anonym. Vi samler aldrig private informationer om dig, medmindre du selv afgiver dem.

Udskriv som PDF-fil